17 Eylül 2019 Salı

Şişme Su Parkları

Dev şişme yapılara sahip bir parti, ekipmanı yerleştirmek için normal taraflara göre daha fazla alan gerektirecektir. Bu nedenle, şişme su kaydırakınızı ayarlamak için parti mekanınızda geniş, açık ve düz bir alan ayarlamanız gerekir. Partiyi düzenlemeyi planladığınız arka bahçenizi veya oyun alanınızı kontrol edin ve şişme su kaydırağınızın kullanım sırasında güvenle oturabileceği düz bir yüzey alanını temizleyin. Boşluk miktarı, slaytlarınızın boyutuna ve sayısına bağlıdır. Ve bu yerin aynı zamanda, şişme şişelerin çalışması için yeterli miktarda güç ve su sağlayabilmesi gerekir.

2. Konuklarınızın yaşını ve sayısını belirleyin

Tipik olarak, konuklar ne kadar küçükse, şişme su parkı o kadar küçüktür. Partide sadece küçük çocukları eğlendirmek için kullanılabilecek sıçrama evlerin aksine, şişme su kaydırakları daha büyük çocukları ve hatta yetişkinleri eğlendirmek için de kullanılabilir. Buna göre, çok sayıda misafiriniz varsa, iki şişme su kaydırağı için yeterli alan olup olmadığını kontrol etmek isteyebilirsiniz. İki slayt ayarlamak, tüm konuk gruplarını eğlendirmenize yardımcı olabilir ve insanların sırada uzun süre beklemelerini engelleyebilir.

3. En iyi şişme su kaydıraklarını bulun

Kiralama şirketlerinde aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda water ball heyecan verici şişme su kaydırağı tasarımı bulunmaktadır. Konuklarınızı eğlendirmek için en iyi slaytları aramanın eğlenceli kısmı budur. Çoğu şişme su kaydırağı altta küçük bir sıçrama havuzuyla birlikte gelir, ancak daha heyecan verici tasarım özellikle yüzme havuzları için üretilmiş olanlardır. Slaytı yerüstü yüzme havuzunuza veya yer üstü portatif bir şişme havuza takabilirsiniz. Böylece insanlar slayttan daha çok su oyununun tadını çıkarabilirler. Ayrıca, son derece slayt eğlencesinin tadını çıkarmak için bir süper uzun kayma N slayt ekleyebilirsiniz. Web sitemizde daha heyecan verici şişme su kaydırağı bulun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kesintisiz Güç Kaynağı

Kesintisiz Güç Kaynağı için doğru adrestesiniz. AGS Elektronik.